ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

1.  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

ΕΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

H κρουαζιέρα μας ξεκινά καθημερινά (Μάιο-Οκτώβριο), από το λιμάνι της Κισάμου Χανίων και μετά από περίπου μιας ώρας ταξίδι στον ομώνυμο κόλπο, όπου θα θαυμάσετε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, που το συνθέτουν απότομα βράχια και πλαγιές, μια θάλασσα απέραντη γαλάζια και κρυφές αμμουδιές, φθάνουμε στο νησί Ήμερη Γραμβούσα.

Η θέση της Γραμβούσας, η Κρητική φύση, οι θρύλοι και το πέρασμα των χρόνων και των καιρών, έχουν συντελέσει ώστε να αποκτήσει μια αύρα μαγική. Το περίφημο κάστρο της Γραμβούσας, κτίστηκε από τους Ενετούς το 1579 στην κορυφή απόκρημνου βράχου. Η πανοραμική θέα, η επιβλητικότητα του τόπου και ο θρύλος του κρυμμένου θησαυρού των πειρατών, σας προκαλούν να επισκεφθείτε το κάστρο. Τα καταγάλανα νερά της Γραμβούσας απ΄την άλλη, σας προκαλούν να τα απολαύσετε. Μετά από δίωρη παραμονή μας, αναχωρούμε για την λιμνοθάλασσα του Μπάλου, όπου θα φθάσουμε σε είκοσι λεπτά. Το σελφ σέρβις-μπαρ του πλοίου είναι ανοικτό σε όλη την διάρκεια της κρουαζιέρας και μπορείτε να απολάυσετε όποτε θέλετε ένα θαυμάσιο γεύμα. 

Όσους ωραίους χαρακτηρισμούς και αν διαβάσετε, όσες εντυπωσιακές φωτογραφίες και αν δείτε από τον Μπάλο...! Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε, αυτό που θα νιώσετε όταν φθάσετε στον Μπάλο! Όταν περπατήσετε μέσα στην γαλήνια λιμνοθάλασσα, όταν κολυμπήσετε μέσα στα ζεστά, ρηχά, κρυστάλλινα, σμαραγδένια, γαλαζοπράσινα νερά του, όταν χαλαρώσετε στην χρυσή αμμουδιά κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν παρατηρήσετε την φυσική ομορφιά του τοπίου, τα βράχια και τις πλαγιές να υψώνονται πάνω από το κεφάλι σας….! Η παραμονή μας σ’αυτόν τον εξωτικό τόπο, θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες.

Η Γραμβούσα και ο Μπάλος είναι βιότοποι, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενταγμένες στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ΝΑΤURΑ 2000!

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την κρουαζιέρα πατήστε εδώ: http://www.cretandailycruises.com/cruisedefault.aspx?id=5&lang=el

2. HMEΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΙΔΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ, ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΜIA ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΙΚH ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η κρουαζιέρα γίνεται σχεδόν καθημερινά (μέσα Μαίου-μέσα Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 17.00) με το πειρατικό πλοίο μας “BLACK PEARL”, που ξεκινά από το λιμάνι της Σούδας για μια απολαυστική θαλάσσια περιπέτεια στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου. Ταξιδεύοντας, θα θαυμάσετε τη νησίδα της Σούδας με το περίφημο Ενετικό Κάστρο, ένα από τα σημαντικότερα της Κρήτης. Κατόπιν θα επισκεφθείτε την Αλμυρίδα, όπου θα κολυμπήσετε κοντά στην παραλία της, ενώ αργότερα θα αποβιβαστείτε στο όμορφο Μαράθι, μία από τις ωραιότερες παραλίες των Χανίων, όπου και θα παραμείνετε για δύο ώρες. Μετά το Μαράθι, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μια δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του επόμενου προορισμού μας, που είναι το Λουτράκι.

Τα παιδιά σας, κατά την διαδρομή ψυχαγωγούνται από έμπειρο ανιματέρ, αφού μεταμορφώνονται σε πειρατές, ζωγραφίζουν και συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια, όπως το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, ο πόλεμος με νεροπίστολα, ζωγραφική προσώπου, κ.α. 
Την ίδια στιγμή, εσείς απολαμβάνετε την θαλάσσια βόλτα, διασκεδάζοντας με την παρέα σας και απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο γεύμα και ποτό, που σας προσφέρει το πειρατικά ντυμένο πλήρωμά μας.

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την κρουαζιέρα πατήστε εδώ: http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/soudabay.el.html

3. ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ

Η κρουαζιέρα αυτή, γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα (Ιούνιο-Σεπτέμβριο, από τις 19.00 έως τις 23.00) με το πειρατικό πλοίο μας “BLACK PEARL”, που ξεκινά πριν από την ειδυλλιακή ώρα του ηλιοβασιλέματος, από το κεντρικό λιμάνι της Σούδας.   Η δύση του ήλιου, με φόντο τα τείχη του Ενετικού κάστρου της νησίδας Σούδας, είναι μαγική!

Και η μαγεία συνεχίζεται! Η καταπληκτική θέα των ακτών από το πλοίο, το φιλόξενο πλήρωμά μας, η ζωντανή μουσική, οι βρακοφόροι χορευτές μας, τα πλούσια Κρητικά εδέσματα και το κερασμένο από εμάς κρασί, θα σας προσφέρουν ένα αξέχαστο γλέντι στο αγκυροβολημένο σε υπήνεμη περιοχή πλοίο μας, σε μια βραδιά που ο χρόνος σταματά!

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την κρουαζιέρα πατήστε εδώ: http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/soudabay.el.html

4. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΡΥΣΗ
ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Από την Ιεράπετρα, στον ακατοίκητο παράδεισο της Χρυσής,  το ταξίδι μας γίνεται καθημερινά (αρχές Μαίου- τέλος Οκτωβρίου) και διαρκεί 45 λεπτά περίπου. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας αλλά και κατά την παραμονή του πλοίου στη Χρυσή, το σελφ σέρβις-μπαρ του πλοίου είναι ανοιχτό και μπορείτε να απολάυσετε ένα θαυμάσιο γεύμα. Το νησί είναι βιότοπος, περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενταγμένο στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ΝΑΤURΑ 2000 και έχει το μοναδικό στην Ευρώπη κεδρόδασος , παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, αμέτρητα κογχύλια, πλούσια χλωρίδα, πανίδα και ψιλή χρυσή άμμο, με υπέροχες αποχρώσεις! Ο επίγειος αυτός τροπικός παράδεισος, αποτελεί το νοτιότερο φυσικό πάρκο της Ευρώπης και δίκαια ονομάζεται «διαμαντόπετρα της Μεσογείου». Μπορείτε να το εξερευνήσετε, να απολαύσετε τα τροπικά νερά του, να χαλαρώσετε, να ονειρευτείτε….!

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την κρουαζιέρα πατήστε εδώ:http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/chrissiisland.el.html

5.  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ, ΣΤΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ

Από τον Μακρύ Γιαλό στον ακατοίκητο παράδεισο του Κουφονησίου, το ταξίδι μας διαρκεί μία ώρα περίπου και γίνεται καθημερινά από τα μέσα Μαίου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το σελφ σέρβις-μπαρ του πλοίου είναι ανοικτό σε όλη την διάρκεια της κρουαζιέρας και μπορείτε να απολάυσετε όποτε θέλετε ένα θαυμάσιο γεύμα. 

Το νησί διαθέτει τριάντα έξι (36) φανταστικές παραλίες με ψιλή και χρυσή άμμο και πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά. Εάν έχετε αρχαιολογικό ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε την ύπαρξη ενός λίθινου θεάτρου, που είναι το νοτιότερο αρχαίο θέατρο της Ευρώπης, μιας μεγάλης έπαυλης, ένός Ρωμαικού κτιρίου λουτρών, κ.α.

Έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα φανταστικό μπάνιο, να περπατήσετε, αλλά και να χαλαρώσετε μέσα στον ερημικό αυτόν παράδεισο…

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την κρουαζιέρα πατήστε εδώ:http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/koufonisi.el.html