ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

1. HMEΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΚΙΣΑΜΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟ

ΕΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

H κρουαζιέρα μας ξεκινά καθημερινά (Απρίλιο-Οκτώβριο), από το λιμάνι της Κισάμου Χανίων και μετά από περίπου μιας ώρας ταξίδι στον ομώνυμο κόλπο, όπου θα θαυμάσετε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, που το συνθέτουν απότομα βράχια και πλαγιές, μια θάλασσα απέραντη γαλάζια και κρυφές αμμουδιές, φθάνουμε στο νησί Ήμερη Γραμβούσα.

Η θέση της Γραμβούσας, η Κρητική φύση, οι θρύλοι και το πέρασμα των χρόνων και των καιρών, έχουν συντελέσει ώστε να αποκτήσει μια αύρα μαγική. Το περίφημο κάστρο της Γραμβούσας, κτίστηκε από τους Ενετούς το 1579 στην κορυφή απόκρημνου βράχου. Η πανοραμική θέα, η επιβλητικότητα του τόπου και ο θρύλος του κρυμμένου θησαυρού των πειρατών, σας προκαλούν να επισκεφθείτε το κάστρο. Τα καταγάλανα νερά της Γραμβούσας απ΄την άλλη, σας προκαλούν να τα απολαύσετε. Μετά από δίωρη παραμονή μας, αναχωρούμε για την λιμνοθάλασσα του Μπάλου, όπου θα φθάσουμε σε είκοσι λεπτά. 

Όσους ωραίους χαρακτηρισμούς και αν διαβάσετε, όσες εντυπωσιακές φωτογραφίες και αν δείτε από τον Μπάλο...! Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε, αυτό που θα νιώσετε όταν φθάσετε στον Μπάλο! Όταν περπατήσετε μέσα στην γαλήνια λιμνοθάλασσα, όταν κολυμπήσετε μέσα στα ζεστά, ρηχά, κρυστάλλινα, σμαραγδένια, γαλαζοπράσινα νερά του, όταν χαλαρώσετε στην χρυσή αμμουδιά κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν παρατηρήσετε την φυσική ομορφιά του τοπίου, τα βράχια και τις πλαγιές να υψώνονται πάνω από το κεφάλι σας….! Η παραμονή μας σ’αυτόν τον εξωτικό τόπο, θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες.

Η Γραμβούσα και ο Μπάλος είναι βιότοποι, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενταγμένες στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ΝΑΤURΑ 2000!

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την εκδρομή πατήστε εδώ: http://www.cretandailycruises.com/cruisedefault.aspx?id=5&lang=el

2. HMEΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΙΔΑ, ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ, ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΜIA ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΙΚH ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η κρουαζιέρα γίνεται σχεδόν καθημερινά (μέσα Μαίου-μέσα Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 17.00) με το πειρατικό πλοίο μας “BLACK PEARL”, που ξεκινά από το λιμάνι της Σούδας για μια απολαυστική θαλάσσια περιπέτεια στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου. Ταξιδεύοντας, θα θαυμάσετε τη νησίδα της Σούδας με το περίφημο Ενετικό Κάστρο, ένα από τα σημαντικότερα της Κρήτης. Κατόπιν θα επισκεφθείτε την Αλμυρίδα, όπου θα κολυμπήσετε κοντά στην παραλία της, ενώ αργότερα θα αποβιβαστείτε στο όμορφο Μαράθι, μία από τις ωραιότερες παραλίες των Χανίων, όπου και θα παραμείνετε για δύο ώρες. Μετά το Μαράθι, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μια δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του επόμενου προορισμού μας, που είναι το Λουτράκι.

Τα παιδιά σας, κατά την διαδρομή ψυχαγωγούνται από έμπειρο ανιματέρ, αφού μεταμορφώνονται σε πειρατές, ζωγραφίζουν και συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια, όπως το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, ο πόλεμος με νεροπίστολα, ζωγραφική προσώπου, κ.α. 
Την ίδια στιγμή, εσείς απολαμβάνετε την θαλάσσια βόλτα, διασκεδάζοντας με την παρέα σας και απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο γεύμα και ποτό, που σας προσφέρει το πειρατικά ντυμένο πλήρωμά μας.

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την εκδρομή πατήστε εδώ: http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/soudabay.el.html

3. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ Ή ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ) 

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ

Για εσάς, που θέλετε να πρωτοτυπήσετε στις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, διοργανώνουμε στα πλοία μας στην Σούδα και στην Κίσαμο, πρωτότυπα πάρτυ, παραμυθένιους γάμους, εντυπωσιακές βαπτίσεις και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση.

Διοργανώνουμε επίσης  μοναδικά ξεχωριστές επαγγελματικές εκδηλώσεις.

  (Πληροφορίες τηλ. 28220 22888 /24344, Εmail: info@cretandailycruises.com).  

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την μοναδική εμπειρία πατήστε εδώ: http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/soudabay.el.html
 

4.  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΡΥΣΗ

ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 
Από την Ιεράπετρα στον ακατοίκητο παράδεισο της Χρυσής το ταξίδι μας γίνεται καθημερινά (Μάιος-Οκτώβριος) και διαρκεί περίπου 45 λεπτά. 
Το νησί είναι βιότοπος, περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενταγμένο στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ΝΑΤURΑ 2000 και έχει το μοναδικό στην Ευρώπη κεδρόδασος, παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, αμέτρητα κογχύλια, πλούσια χλωρίδα, πανίδα και ψιλή χρυσή άμμο, με υπέροχες αποχρώσεις! Ο επίγειος αυτός τροπικός παράδεισος, αποτελεί το νοτιότερο φυσικό πάρκο της Ευρώπης και δίκαια ονομάζεται "διαμαντόπετρα της Μεσογείου."
Μπορείτε να το εξερευνήσετε, να απολαύσετε τα τροπικά νερά του, να χαλαρώσετε, να ονειρευτείτε ....!
 
Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την εκδρομή πατήστε εδώ http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/chrissiisland.el.html
 

5.  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ, ΣΤΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ

Από τον Μακρύ Γιαλό στον ακατοίκητο παράδεισο του Κουφονησίου, το ταξίδι μας διαρκεί μία ώρα περίπου και γίνεται καθημερινά από τα μέσα Μαίου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. 

Το νησί διαθέτει τριάντα έξι (36) φανταστικές παραλίες με ψιλή και χρυσή άμμο και πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά. Εάν έχετε αρχαιολογικό ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε την ύπαρξη ενός λίθινου θεάτρου, που είναι το νοτιότερο αρχαίο θέατρο της Ευρώπης, μιας μεγάλης έπαυλης, ένός Ρωμαικού κτιρίου λουτρών, κ.α.

Έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα φανταστικό μπάνιο, να περπατήσετε, αλλά και να χαλαρώσετε μέσα στον ερημικό αυτόν παράδεισο…

Για αναλυτική ενημέρωση για αυτήν την εκδρομή πατήστε εδώ:http://www.cretandailycruises.com/explorecruises/koufonisi.el.html