ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΙΜΑΤΕΡ

Πειρατής για μια ημέρα!

Μια ημερήσια κρουαζιέρα (από 10.00 έως 16.45) που σας χαλαρώνει, αλλά συγχρόνως εξάπτει την φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών σας!

Σχεδόν κάθε πρωί, το πειρατικό πλοίο μας «BLACK PEARL» ξεκινά από το λιμάνι της Σούδας, ένα ταξίδι «στην περιπέτεια» και επιστρέφει το απόγευμα, με τα παιδιά σας χαρούμενα και εσάς ενθουσιασμένους!  

Κατά την άφιξή σας στο πλοίο, θα σας «καλωσορίσει» το ευγενικό πλήρωμά μας, ενώ ανιματέρ θα καλέσει τα παιδιά σας να ψάξουν το σκάφος, για να βρουν την κρυμμένη πειρατική σημαία.  Με τον τρόπο αυτό, εξερευνούν και γνωρίζουν το πλοίο, αλλά και μπαίνουν στο κλίμα της ομαδικής συμμετοχής και στις δραστηριότητες, που δεν έχουν τέλος σε όλη την διάρκεια της ημέρας.  Ακολουθούν η «μεταμόρφωση» των παιδιών σας σε «πειρατές», η ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, οι εν πλω ξιφομαχίες, τσουβαλοδρομίες, ασκήσεις ισορροπίας με παιδικά σωσίβια, κλπ.  Όλοι οι συμμετέχοντες στα παιχνίδια, επιβραβεύονται με "πειρατικό δίπλωμα" !
    
Την ίδια στιγμή, εσείς απολαμβάνετε την θαλάσσια βόλτα, πίνοντας το ποτό σας, ακούγοντας απαλή μουσική, διασκεδάζοντας με την παρέα σας και θαυμάζοντας τις  όμορφες παραλίες, τις οποίες θα απολαύσετε κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, αφού το πλοίο θα σταματήσει, για να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά του κόλπου ενώ θα παραμείνει για δύο ώρες στο πανέμορφο Μαράθι!

Όλα τα παραπάνω, συμπληρώνονται με ένα απολαυστικό γεύμα στο self-service του πλοίου μας, με την ευγενική εξυπηρέτηση που σας παρέχει το πειρατικά ντυμένο πλήρωμά μας! 

 

Πειρατής για μια ημέρα!
Πειρατής για μια ημέρα!