ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

  • Επιβάτες ηλικίας μέχρι και 2 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.  
  • Επιβάτες ηλικίας από 3-12 ετών, καταβάλλουν 12€
  • Επιβάτες ηλικίας από 13 ετών και άνω, καταβάλλουν 25€
Ειδικά για τους Έλληνες πελάτες οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
•    Επιβάτες ηλικίας μέχρι και 2 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.  
•    Επιβάτες ηλικίας από 3 έως 12 ετών, καταβάλλουν 10€
•    Επιβάτες ηλικίας από 13 ετών και άνω, καταβάλλουν 20€
 
Οι παραπάνω τιμές (χωρίς γεύμα), συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, λοιπές επιβαρύνσεις και γραπτή ξενάγηση στη γλώσσα μας.
 
Για τον Δήμο Κισάμου, κατά την έκδοση του εισιτηρίου, επιβάτες άνω των 13 ετών πληρώνουν 1€  (σε μετρητά) επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου, ως ανταποδοτικό τέλος επίσκεψης στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου. 

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δικαίωμα έκπτωσης έχουν οι εξής κατηγορίες πελατών:

-Φοιτητές, ΑΜΕΑ, μέλη πολύτεκνων οικογενειών, άνεργοι, επιβάτες άνω των 65 ετών.

-Επιβάτες κάτοχοι της ANEK SMART CARD.

Το ποσό της έκπτωσης είναι 2 € για τους επιβάτες άνω των 13 ετών με τελική τιμή εισιτηρίου 18 €

και 1 € για επιβάτες ηλικίας 3-12 ετών με τελική τιμή εισιτηρίου 9 €

Αυτές οι εκπτώσεις παρέχονται μόνο στα γραφεία των εισιτηρίων μας κατά την έκδοση του εισιτηρίου, με την προσκόμιση σχετικού παραστατικού.

Αυτές οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές, οπότε μόνο μία θα μετρηθεί σε περίπτωση επιβατών που ανήκουν σε περισσότερες από μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

  • Τα Self Service - Bar των πλοίων μας, λειτουργούν σε όλη την διάρκεια της εκδρομής και προσφέρουν νόστιμα φαγητά και άλλες επιλογές (σουβλάκι καλαμάκι, κοτόπουλο ή μπριζόλα με πατάτες στο φούρνο, γεμιστά, χωριάτικη σαλάτα, πίτσα, σάντουιτς, αναψυκτικά, γλυκά, μπύρες, κρασιά, παγωτά, καφέδες, κλπ.).
  • Πριν αποβιβαστείτε στην Γραμβούσα και στον Μπάλο, εφοδιαστείτε από τα μπαρ των πλοίων φαγητό σε πακέτο, εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, σνακ, καφέ, σάντουιτς, είδη θαλάσσης, κλπ. Μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε ομπρέλα ήλιου με ημερήσιο κόστος 4 ευρώ. 
  • Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα στα πλοία και στα εκδοτήριά μας.
  • Καπέλο, αντηλιακό και άνετα παπούτσια είναι απαραίτητα για τις υψηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα στους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Για εσάς, που θέλετε να πρωτοτυπήσετε στις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, διοργανώνουμε στα πλοία μας στην Σούδα και στην Κίσαμο, πρωτότυπους και παραμυθένιους γάμους, βαπτίσεις και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση  (Πληροφορίες τηλ. 28220 22888 & 28220 24344)    
ΕΚΔΟΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΗ EΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων μας στην Κίσαμο βρίσκονται:
1.  Στα κεντρικά γραφεία μας που είναι 1 χιλιόμετρο μετά την πλατεία της Κισάμου, στην κεντρική λεωφόρο (Ηρώων Πολυτεχνείου 226) που οδηγεί στο λιμάνι (υπάρχει ελεύθερος χώρος για πάρκινγκ), τηλέφωνο 28220 22888
2.  Στο λιμάνι Κισάμου (Καβονήσι), μπροστά από τα πλοία μας, τηλέφωνα 28220 24344 / 83311 (δωρεάν πάρκινγκ)
 
Kράτηση των εισιτηρίων μπορείτε να κάνετε : 
  • Από την ιστοσελίδα μας www.cretandailycruises.com  ή με e-mail στη διεύθυνση info@cretandailycruises.com. Θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας από τα εκδοτήριά μας, την ημέρα του ταξιδιού σας. 
  • Από όλα τα συνεργαζόμενα με την Κοινοπραξία μας τουριστικά γραφεία. Την ημέρα του ταξιδιού σας, δίνετε στα εκδοτήριά μας την κράτησή σας από το τουριστικό γραφείο και εμείς σας δίνουμε τα εισιτήριά σας.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε και χωρίς κράτηση, απ’ ευθείας από τα εκδοτήριά μας, την ημέρα του ταξιδιού σας (ανάλογα με την διαθεσιμότητα), πληρώνοντας μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.