ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΤΟΝ  ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ  

•    Επιβάτες ηλικίας από 3 έως 12 ετών, καταβάλλουν 19€
•    Επιβάτες ηλικίας από 13 ετών και άνω, καταβάλλουν 38€

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και λοιπές επιβαρύνσεις.

Για το Δήμο Κισάμου, πριν την επιβίβαση στο πλοίο, επιβάτες άνω των 13 ετών πληρώνουν 1€ επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου, ως ανταποδοτικό τέλος επίσκεψης στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

  

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας μας www.cretandailycruises.com (σύνδεσμος: https://booking.cretandailycruises.com). Θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας στο email σας το βράδυ, πριν από την ημέρα του ταξιδιού σας.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης:

  • Από όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία μας τουριστικά γραφεία. Την ημέρα του ταξιδιού σας, δίνετε στα εκδοτήριά μας την κράτηση από το τουριστικό γραφείο και σας δίνουμε τα εισιτήριά σας.
  • Απ’ ευθείας από τα εκδοτήριά μας, την ημέρα του ταξιδιού σας (ανάλογα με την διαθεσιμότητα), πληρώνοντας μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Παρακαλούμε να είστε στο λιμάνι 40 λεπτά περίπου πριν την ώρα αναχώρησης του πλοίου.
Τα εκδοτήρια εισιτηρίων μας στην Κίσαμο βρίσκονται:
 
1.  Στα κεντρικά γραφεία μας, που είναι  700 μ. μετά την πλατεία της Κισάμου, στην κύρια λεωφόρο που οδηγεί στο λιμάνι Ηρώων Πολυτεχνείου 226. Υπάρχει ελεύθερος χώρος για πάρκινγκ, τηλέφωνο 28220 22888.
 

2.  Στο λιμάνι Κισάμου (Καβονήσι), μπροστά από τα πλοία μας, τηλέφωνα 28220 24344 / 83311 (δωρεάν πάρκινγκ)

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

  • Οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο επιβίβασης του πλοίου, 40 λεπτά πριν την αναχώρησή του. Κατά την παραμονή του πλοίου στον Μπάλο και στη Γραμβούσα,  μπορείτε να επιστρέψετε στο πλοίο όποτε θέλετε, θα πρέπει όμως το αργότερο να είστε μέσα σε αυτό, δέκα λεπτά (10’) πριν από την αναχώρησή του.
  • Η επίσκεψη στην παραλία του Μπάλου γίνεται με βάρκα (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες).
  • H Γραμβούσα και ο Μπάλος είναι ακατοίκητες περιοχές, όπου  δεν υπάρχουν δρόμοι, ούτε και καταστήματα (εστιατόρια, κυλικεία, κλπ). Το σελφ σέρβις εστιατόριο-μπαρ του πλοίου, είναι ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, για να μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο  γεύμα, σαλάτα, κρασί, σνακς, καφέ, αναψυκτικά, παγωτά, κλπ. ή να παραλάβετε το γεύμα σας σε πακέτο για την παραμονή σας εκτός πλοίου. Μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε ομπρέλα ήλιου. 
  • Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα στα πλοία και στα εκδοτήριά μας.
  • Καπέλο, αντηλιακό και άνετα παπούτσια είναι απαραίτητα για τις υψηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα στους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Στο λιμάνι Κισάμου υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ
  • Για εσάς, που θέλετε να πρωτοτυπήσετε στις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, διοργανώστε στο πλοίο μας, γάμο, βάπτιση και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση (Πληροφορίες τηλ. 28220 22888).