ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ

  • Επιβάτες ηλικίας μέχρι και 2 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.  
  • Επιβάτες ηλικίας από 3-12 ετών, καταβάλλουν 12€
  • Επιβάτες ηλικίας από 13 ετών και άνω, καταβάλλουν 25€
Μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της εταιρίας και επειδή η χώρα μας αντιμετωπίζει δύσκολες οικονομικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια,  για τους Έλληνες πελάτες οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
•    Επιβάτες ηλικίας μέχρι και 2 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.  
•    Επιβάτες ηλικίας από 3 έως 12 ετών, καταβάλλουν 10€
•    Επιβάτες ηλικίας από 13 ετών και άνω, καταβάλλουν 20€
 
Οι παραπάνω τιμές (χωρίς γεύμα), συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, λοιπές επιβαρύνσεις και γραπτή ξενάγηση στη γλώσσα μας. Το σελφ σέρβις εστιατόριο-μπαρ του πλοίου είναι ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, για να μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο  γεύμα, σαλάτα, κρασί, σνακς, καφέ, αναψυκτικά, παγωτά, κλπ. ή να εφοδιαστείτε το γεύμα σας σε πακέτο για την παραμονή σας εκτός πλοίου.
 
Για το Δήμο Κισάμου, πριν την επιβίβαση στο πλοίο, επιβάτες άνω των 13 ετών πληρώνουν 1€ επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου, ως ανταποδοτικό τέλος επίσκεψης στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δικαίωμα έκπτωσης έχουν οι εξής κατηγορίες πελατών:
-Φοιτητές, ΑΜΕΑ, μέλη πολύτεκνων οικογενειών, άνεργοι, επιβάτες άνω των 65 ετών.
-Επιβάτες κάτοχοι της ANEK SMART CARD.
Το ποσό της έκπτωσης είναι 2 € για τους επιβάτες άνω των 13 ετών με τελική τιμή εισιτηρίου 18 € και 1 € για επιβάτες ηλικίας 3-12 ετών με τελική τιμή εισιτηρίου 9 €

Αυτές οι εκπτώσεις παρέχονται μόνο στα γραφεία των εισιτηρίων μας κατά την έκδοση του εισιτηρίου, με την προσκόμιση σχετικού παραστατικού.

Αυτές οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές, οπότε μόνο μία θα μετρηθεί σε περίπτωση επιβατών που ανήκουν σε περισσότερες από μία από τις παραπάνω κατηγορίες.